מתן גישה ללקוחותינו לציוד, למומחיות והדרכה העדכניים ביותר בתעשייה, כמו גם מחקר מעמיק על מגמות בינלאומיות.
ממוקם בסנט וית', בלגיה, המרכז לטעם לחם נותן ללקוחות, מדענים ועובדי Puratos את ההזדמנות לחלוק את התשוקה שלהם ללחם ולפרקטיקה הטובה ביותר להשגת טעמים מושלמים. זה גם הבית של ספריית המחמצות המפורסמת שלנו.
המרכזים מספקים ללקוחותינו את המתקנים והכלים לפיתוח מוצרים מוגמרים ספציפיים למאפייה, ולחקור ולבדוק יישומים חדשים לפני תחילת הייצור.
המרכזים מציעים למאפיות תעשייתיות מרכז בדיקות מאובזר המוקדש לחדשנות טכנולוגית ואופטימיזציה של תהליכים.
במרכזי השוקולד שלנו, מומחי Puratos חוקרים את הטרנדים העדכניים ביותר בייצור שוקולד תוך פיתוח קונספטים, מוצרים, תהליכים וטכנולוגיות חדשים.