המרכז לשוקולד

היסטוריה של שוקולד

יש לנו תשוקה לסוגי שוקולד נדירים - אשר מקורם במקומות נבחרים ברחבי העולם. לרשותנו מגוון מלא, הנע מ-Belcolade אורגני ב-100%, הנסחר באופן הוגן ומיוצר בבלגיה, ועד למגוון של סוגי שוקולד אמיתיים באיכות גבוהה מייצור מקומי. אנו מייצרים גם שוקולדים ומילויים מורכבים המיועדים לכל השימושים בתחום האפייה, הקונדיטוריה והשוקולד.

מרכזי מצוינות

התשוקה שלנו לטעם השוקולד אינה מסתיימת כאן.

יש לנו שני מרכזי שוקולד המוקדשים במלואם למלאכת הכנת השוקולד - האחד בוויסקונסין, ארה"ב, והשני בבריסל, בלגיה - שם אנו מתמחים בשיתוף כל מה שאנו יודעים על שוקולד וייצורו. מרכזי השוקולד של פוראטוס מארגנים מפגשי הכשרה וסמינרים שבהם תוכלו ללמוד מכמה מהשפים הגדולים של השוקולד והקונדיטורים בעולם.

 בשילוב מומחיות בידע טכני, טעם וייצור, מרכזי השוקולד שלנו עובדים גם על פיתוח מוצרים חדשים, תהליכים חדשים וטכנולוגיות חדשות עם יצרני ציוד ושותפים.

אם אתם מעוניינים לדעת יותר אודות מרכזי השוקולד של Puratos, נא כנסו לדף צרו קשר שלנו. אנו מצפים לשמוע מכם.