חפשו מוצר

גלו את מבחר המוצרים החדשניים שלנו וחומרי גלם לאפייה וקונדיטוריה

גלו עוד

מצאו מתכון

מהשראה ליצירה. גלו רעיונות חדשים עבור המתכון הבא שלכם

גלו עוד

שרותים

פיתוח קונספטים חדשים למוצרים, חילופי ידע עם מומחים בנושא רכיבים, תזונה והתאמה תזונתית או השתתפות בסמינרים טכניים

גלו עוד

תובנות צרכניות

החל בהבנת טרנדים צרכניים, התנהגויות וגישות וכלה בפעולות והזדמנויות עסקיות

גלו עוד

סדרת מוצרים חדשה

הכירו את התוספים החדשניים שלנו שהלקוחות שלכם יאהבו

Soft'r

Soft'R

המשפר הרב תכליתי הטוב ביותר בשוק המיועד למוצרי מאפה רכים בעלי טריות למספר ימים.

S-500-E-FREE

S-500-E-FREE

משפר האפייה הרב תכליתי הטוב ביותר בשוק. מבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות עקבית

פיתה

Pita

המשפר היחידי בעולם לקבלת מרקם מעולה ופיתה טרייה למספר ימים.

Puravita דל דגנים

Puravita דל דגנים

קיט מוכן ללחם ולחמניות דלי קלוריות מ-100% קמח מלא בתוספת דגנים וגרעינים

מה למדנו החודש

על הצרכנים שלך

כיצד תסיסה ארוכה משנה את ענף האפייה

כיצד תסיסה ארוכה משנה את ענף האפייה

בעוד יותר צרכנים מגלים מחדש את היתרונות התזונתיים של לחם, הדרישה לשקיפות, פשטות ואותנטיות גוברת. כתוצאה מכך, תוויות לחם הן לעתים קרובות יותר ויותר תוויות נקיות. הצרכנים מחפשים גם יותר דגנים וזרעים לשיפור הערך התזונתי. אבל הם רוצים ללכת מעבר לזה. 'לחם עם מחמצת' הפך ללחם מועדף במהלך משבר הקורונה, מכיוון שהפך לחלק מתזונה בריאה יותר - השלישי אחרי 'לחם עשיר בסיבים' ו'לחמים מועשרים בדגנים ' ומועדף על פני לחם עשיר בחלבון, דל במלח "ולחם" ללא גלוטן. זה מעודד יותר ויותר אופים לחשוב מחדש על האופן בו הם מכינים את הלחם שלהם ועל האופן שבו הוא מותסס.

דגנים וזרעים: הלחם והחמאה העתידית של תעשיית המאפיות

דגנים וזרעים: הלחם והחמאה העתידית של תעשיית המאפיות

יותר מבעבר, בריאות היא עושר. עבור צרכנים ברחבי העולם, בריאות וצריכת מזון בריא הפכו לדאגה מרכזית. בסקר שערכה איפסוס באפריל 2020, 28,000 צרכנים נשאלו האם הם יחפשו מוצרים בריאים וקיימים יותר לאחר סיום המשבר. ברחבי העולם, 79% השיבו בחיוב.

פרוטאין העתיד : בחיפוש אחר מקורות חלבון בר קיימא חדשים

פרוטאין העתיד : בחיפוש אחר מקורות חלבון בר קיימא חדשים

בשל אוכלוסיית העולם ההולכת וגדלה, גם הביקוש העולמי לחלבון גדל. ומכיוון שהמקור המסורתי מהחי לא נחשב כמקור בר קיימא, יש צורך דחוף במקורות חלבון בר קיימא חדשים. לכן צדדים שונים לאורך שרשרת הערך, כולל Puratos, חברו לפרויקט EIT Food FUTUREPROTEIN בכדי לנתח את אתגר החלבון מנקודות מבט שונות. מהם האתגרים, המחסומים והאילוצים העיקריים, ומהן ההזדמנויות? צורך מוגבר בחלבונים אלטרנטיביים

עוד תובנות

המוצרים החדשניים שלנו

שחייבים להכיר

Pita

Pita

המשפר היחידי בעולם לקבלת מרקם מעולה ופיתה טרייה למספר ימים.

Puravita דל דגנים

Puravita דל דגנים

קיט מוכן ללחם ולחמניות דלי קלוריות מ-100% קמח מלא בתוספת דגנים וגרעינים

S-500-E-FREE

S-500-E-FREE

משפר האפייה הרב תכליתי הטוב ביותר בשוק. מבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות עקבית

עוד מוצרים חדשניים

גלו עוד

סרטונים

פוראטוס נגנו סרטון פוראטוס
Clean(er) Label נגנו סרטון Clean(er) Label
מרכז חדשנות וירטואלי נגנו סרטון מרכז חדשנות וירטואלי
מעבדה סנסורית נגנו סרטון מעבדה סנסורית