מזה למעלה מ-60 שנה ניצבת Puratos בראש החנית של השיפורים בייצור הלחם. האמצעים שלנו לשיפור הלחם מעניקים את היתרונות הייחודיים הטמונים בשילוב האנכי באמצעות ייצור אנזימים ושאור טבעי.
שומן הוא מרכבי חיוני בכל המתכונים של מוצרי המאפה. השומן יוצר שכבות בכל מאפי הבוקר (המאפים הוינאיים) ומאפי בצק העלים. הוא גם מעניק נפח ומרקם לעוגות ומאריך את חיי המדף של המוצרים באמצעות האטת תהליך ההתיישנות ואוורור הקרמים המשמשים לקישוט.
ענגו את הצרכנים עם מילויי המאפים והעוגות האהובים ביותר בעולם. חקרו את האתר כדי לגלות טעמים נהדרים ומילויים באיכות גבוהה. ישנם מילויים טעימים בטעמי פירות, לצד מילויי שוקולד, אגוזים וקרם פופולריים אשר יתאימו לשימושים ולתהליכים שלכם. בנוסף תמצאו רעיונות, חידושים ודרכים פרקטיות להעניק ערך מוסף לעסק שלכם
חלופות תחליפי הביצים שלנו עוברות טיפול ב-UHT* (טמפרטורות אולטרה גבוהות), ניתנות לאחסון בטמפרטורת הסביבה (C°25>), ונוחות לשימוש.