בצק רבוך (פחזניות ואקליירים)

האקלייר הוא מאפה צרפתי שניתן למצוא בכל מאפייה מסורתית. השם אקלייר מגיע מהביטויי הצרפתי "במהירות האור" משום שניתן לאכול את האקלייר במהירות. המתכון המקורי כולל בצק רבוך שמוכנס לתוך תבנית מלבנית מוארכת, ממולא בקרם ומצופה בפונדנט. האקלייר לרב מגיע ב-3 טעמים: וניל, שוקולד וקפה אך עם השנים פותחו המון מילויים אחרים מתוחכמים יותר כגון קרמים שונים, פירות טריים ואפילו מילויים מלוחים.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור בצק רבוך (פחזניות ואקליירים)

Cremyvit

סדרת קרמים נהדרים ומוכנים בדקות למילוי מאפים שונים בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב

Cremyvit לבן

קרם פטיסייר לבן איכותי ומהיר הכנה, רק מוסיפים מים קרים, מקציפים והקרם מוכן וכל זה בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב

Cremyvit צהוב

קרם פטיסייר צהוב איכותי ומהיר הכנה, רק מוסיפים מים קרים, מקציפים והקרם מוכן וכל זה בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב