הבאגט הצרפתי הוא אחד הלחמים המפורסם בעולם עם אישיות ומבנה משלו: פירורים רכים עטופים בקרום פריך. בעבר, לחם היה נאפה בתנורים הקהילתיים בכפרים עד שבשנת 1920, חוקק חוק שמנע מהאופים להתחיל לאפות לפני 4:00 לפנות בוקר. בעקבות החוק לא התאפשר לאופים לאפות את לחמם המסורתי בזמן לארוחת הבוקר. האופים פתרו את הבעיה על ידי אפיית בגט ארוך יותר ודק יותר שאפשר להכין ולאפות הרבה יותר מהר. אופים בפריז החלו מתחרים על מכירת הלחם הטרי ביותר, וכדי לעמוד בביקוש אפו 3 פעמים ביום והפכו את הכיכרות ארוכות יותר כדי לקבל יותר קרום ופחות פירורים. הבאגט נולד והתחיל את כיבושו בעולם.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור באגט

O-tentic Durum

מיקס מוכן על בסיס מחמצת מקמח דורום שמקורה בדרום איטליה. O-tentic Durum מסייע לך לייצר לחמים בסגנון ים תיכוני המתאפיינים בארומה נהדרת, מרקם קטיפתי וטעם של פעם

S-500 Clean Lable

מבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות מוכחת ועקבית

S-500 באגט

בעל יעילות מוכחת ועקבית המאפשרת לך לייצר באגטים מעולים בעלי פריכות מושלמת

Sapore טוסקנה

מחמצת טבעית בהשראת מחמצת איטלקית מסורתית מגרעיני חיטה, משפרת את רמת הרכות והלחות ומעניקה ללחם טעם עדין של חיטה קלויה

Sapore אלזס

מחמצת טבעית על בסיס המחמצת הצרפתית המסורתית העשויה מגרעיני שיפון בטעם שיפון עז

Sapore פלרמו

מחמצת טבעית מגרעיני חיטה המעניקה ללחם צבע, אלסטיות ונגיסות מעולים, ועוזרת לפתח טעם פירותי עשיר ומורכב

S-500 Wholemeal

מעניק לך בטחון ושקט, ואיכות מעולה ומוכחת פעם אחר פעם

O-tentic

רכיב אפייה פעיל המבוסס על קמח מסורתי. יוצר לחמים עם טעם ומרקם אותנטיים.