עוגה מאודה

עוגות מאודות (הידועות גם כמושי-פאן) הן עוגות יפניות מסורתיות. ההבדל העיקרי הוא באופן הכנתן- הן אינן אפויות אלא מאודות מה שמקנה להן טקסטורה לחה ורכה יוצאת דופן. עוגות יפניות יכולות להיות מתוקות או מלוחות, תלוי בסוג הבצק ובמרכיבים. אחד המתכונים המפורסמים ביותר הוא ה "Satsumaimo" שעשוי מבטטות.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור עוגה מאודה

Cremyvit

סדרת קרמים נהדרים ומוכנים בדקות למילוי מאפים שונים בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב

Cremyvit לבן

קרם פטיסייר לבן איכותי ומהיר הכנה, רק מוסיפים מים קרים, מקציפים והקרם מוכן וכל זה בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב

Cremyvit צהוב

קרם פטיסייר צהוב איכותי ומהיר הכנה, רק מוסיפים מים קרים, מקציפים והקרם מוכן וכל זה בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב