פאי (טארט פירות וקראמבל)

לפאים מתוקים וטארטים יש דבר אחד במשותף: הבסיס. הבסיס יכול להיות עשוי מבצק עלים, מבצק פריך או מבצק סוכר. אם המתכון כולל שכבה אחת של בסיס המאפה יקרא טארט אך אם הבסיס כולו ממולא ומכוסה בעוד שכבת בסיס הוא יקרא פאי. רוב הפאים והטארטים מכילים פירות טריים או מילויי פירות ממותקים אך יש גם המכילים שוקולד, אגוזים ואפילו מרנג.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור פאי (טארט פירות וקראמבל)

Sunset Glaze

SUNSET GLAZE הוא המענה המושלם לבעיות הנובעות משימוש בביצים. הוא מוכן לשימוש, מספק ברק וצבע נהדרים, והודות לטכנולוגיית UHT מסייע להפחית את הסיכונים הבריאותיים הנובעים מזיהומים מיקרוביולוגיים

Cremyvit

סדרת קרמים נהדרים ומוכנים בדקות למילוי מאפים שונים בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב

Cremyvit לבן

קרם פטיסייר לבן איכותי ומהיר הכנה, רק מוסיפים מים קרים, מקציפים והקרם מוכן וכל זה בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב

Cremyvit צהוב

קרם פטיסייר צהוב איכותי ומהיר הכנה, רק מוסיפים מים קרים, מקציפים והקרם מוכן וכל זה בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב