חדשנות בבצק בהשראת הטבע

המשימה שלנו ב- Puratos היא לעזור ללקוחות להצליח עוד יותר עם העסק שלהם. אנחנו מספקים ללקוחותינו מחמצות להוספת טעם אותנטי וסיפור מוצלח שמתווסף ללחם, כמו גם משפרי אפיה איכותיים על מנת להביא לפונקציות מועילות כמו מרקם וטריות אופטימליים.

 

אנחנו מאמינים שהטבע יכול לעורר אותנו לפתח מרכיבים טובים יותר ולהכין אוכל טוב יותר.

מה רוצים צרכנים ואופים?

אנו מאוד מאמינים בלהקדיש את הזמן להאזנה לאופים, כמו גם לצרכנים. זאת על מנת לפתח את המוצרים הטובים ביותר עבורם.

הצרכנים של ימינו דורשים לחם איכותי המספק מרקם, מראה וטריות.

ניתוח הטרנדים האחרונים מראה ששקיפות במזון גבוהה עוד יותר על סדר יומם של הצרכנים, ומשמעות הדבר היא שהם מבקשים יותר ויותר אוכל נקי וטבעי יותר.

לעומת זאת, האופים אומרים לנו שהם רוצים איכות אופטימלית, בשילוב קלות הכנה ותהליכי עלות אופטימליים.

המסע שלנו לאנזימים

ב- Puratos אנו יודעים שהאנזימים הם המפתח להענקת כל היתרונות שאופים מחפשים, כולל רשימות המרכיבים[1] [2] [3]  (תוויות המוצרים)* הנקיות יותר>

אנזימים, המיוצרים על ידי תסיסה, מקורם בטבע.

דור אנזימים חדש לגמרי התגלה בכמה מהמיקומים המדהימים ביותר על פני כדור הארץ, מה שמוביל למוצרים חדשניים ולפונקציות לחם כגון נגיסה טובה short bite, רכות ועוד איכויות רבות.

חדשנות באנזימים נעשית בהשראת הטבע, הצטרפו למסע איתנו.

סדרות המוצרים שלנו Sapore ו-Puraslim משלבות אנזימים.

F-PURASLIM  - תחליף שומן על בסיס סיבים תזונתיים ואנזימים השומר על רמת הטריות, המרקם והטעם של המאפה המקורי. F-PURASLIM מיועד להחלפה של %100 מהשומן המוסף במוצרים בהם השימוש בשומן הוא עד %7 מהקמח.

Sapore - סדרת לתתים פעילים באבקה :

לתת חיטה אנזימטי - לתת טבעי מגרעיני חיטה עם פעילות אנזימטית המקצר את זמן מנוחת הבצק.

לתת שעורה אנזימטי - לתת טבעי מגרעיני שעורה עם פעילות אנזימטית, המשפר את מרקמו, טעמו וצבעו של המאפה.

מעוניינים לגלות עוד על מוצרים אלה?

הנציג שלנו ממתין לשיחתך.

מקור :

https://www.puratos.com/blog/Innovation_inspired_by_nature