Brioche Nanterre הוא הבריוש הצרפתי הקלאסי, עם מבנה פירורי רך ולח מאוד ועלי חמאה עדינים. Brioche Nanterre נולד בפריז בזמנה של קתרין דה מדיצ'יס. טרום תקופתה, בריושים היו נאפים בכל מקום בצרפת, אבל רק בפריז נאפה הבריוש עם שמרים במקום עם מחמצת. בעוד שלבריושים הפריזאים הסטנדרטיים באותה תקופה הייתה צורה עגולה טיפוסית עם "ראש", בריוש הננטר המסורתי אופיין בשתי שורות של כדורי בצק. בריוש זה היה מוערך מאוד על ידי פריזאים ולא פעם נמצא על שולחנות של מלכים ונסיכים, בייחוד על שולחנו של לואי ה-15. בעבר נצרך הבריוש רק באירועים גדולים אך כיום בריוש הפך לאחד הלחמים הרכים והמתוקים הנפוצים ביותר בכל רחבי העולם ובייחוד בצָרְפַת.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור בריוש

O-tentic Durum

מיקס מוכן על בסיס מחמצת מקמח דורום שמקורה בדרום איטליה. O-tentic Durum מסייע לך לייצר לחמים בסגנון ים תיכוני המתאפיינים בארומה נהדרת, מרקם קטיפתי וטעם של פעם

S-500 Clean Lable

מבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות מוכחת ועקבית

דגנים, גרעינים וקמחים מיוחדים

תוספת של דגנים וגרעינים טבעיים משדרגת לחמים ומאפים ומעניקה להם טעם עשיר ובריאות. התערובת המוכנה האיכותית שלנו מכילה שיבולת שועל, גרעיני חמניות ופישתן ומתאימה לשימוש בתוך הבצק או לציפוי חיצוני. כמו כן ניתן להזמין תערובות מהדגנים והגרעינים באחוזים משתנים, לפי דרישה, או כל אחד מהרכיבים בנפרד

Sunset Glaze

SUNSET GLAZE הוא המענה המושלם לבעיות הנובעות משימוש בביצים. הוא מוכן לשימוש, מספק ברק וצבע נהדרים, והודות לטכנולוגיית UHT מסייע להפחית את הסיכונים הבריאותיים הנובעים מזיהומים מיקרוביולוגיים

S-500 באגט

בעל יעילות מוכחת ועקבית המאפשרת לך לייצר באגטים מעולים בעלי פריכות מושלמת

Kimo

KIMO היא סדרת משפרי האפייה המובילה בשוק למאפים קפואים. מוצרי הסדרה תורמים לעמידות הבצק, מסייעים למניעת תקלות אופייניות בתהליך ההקפאה ומבטיחים חיי מדף אופטימליים ומוצרי מאפה באיכות ללא תחרות

Soft'r

המשפר הרב תכליתי הטוב ביותר בשוק המיועד למוצרי מאפה רכים בעלי טריות למספר ימים. מבטיח לך שקט נפשי לכל אורך תהליך האפייה לצד איכות גבוהה וקבועה

Cremyvit

סדרת קרמים נהדרים ומוכנים בדקות למילוי מאפים שונים בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב