פיצה היא לחם איטלקי שטוח שמקורו בחופים הצפוניים של הים התיכון. ברומא העתיקה הלחם השטוח שנאפה בגחלי האש נקרא "פאניס פוקאציוס" (פוקוס משמעותו מקום האש בלטינית). זהו מקור השם בו אנו משתמשים היום. בצרפת סוג לחם זה הפך למותרות לקראת סוף ימי הביניים והיה ניתן להשגה במספר צורות. מסמכים מהמאה ה 14 וה 15 אפילו משווים את הפיצה לסוג של עוגה הידועה בשם פלאסנטולה - בשביל להימנע מלשלם מס על לחם שהיה נהוג באותו תקופה.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור פיצה

O-tentic Durum

מיקס מוכן על בסיס מחמצת מקמח דורום שמקורה בדרום איטליה. O-tentic Durum מסייע לך לייצר לחמים בסגנון ים תיכוני המתאפיינים בארומה נהדרת, מרקם קטיפתי וטעם של פעם

S-500 Clean Lable

מבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות מוכחת ועקבית

Sapore טוסקנה

מחמצת טבעית בהשראת מחמצת איטלקית מסורתית מגרעיני חיטה, משפרת את רמת הרכות והלחות ומעניקה ללחם טעם עדין של חיטה קלויה

Sapore אלזס

מחמצת טבעית על בסיס המחמצת הצרפתית המסורתית העשויה מגרעיני שיפון בטעם שיפון עז

Sapore פלרמו

מחמצת טבעית מגרעיני חיטה המעניקה ללחם צבע, אלסטיות ונגיסות מעולים, ועוזרת לפתח טעם פירותי עשיר ומורכב

S-500 Wholemeal

מעניק לך בטחון ושקט, ואיכות מעולה ומוכחת פעם אחר פעם

O-tentic

רכיב אפייה פעיל המבוסס על קמח מסורתי. יוצר לחמים עם טעם ומרקם אותנטיים.

Sapore

סדרת מחמצות מוכנה לשימושהמעשירה את הלחם בטעם, טקסטורה ואיכות קונסיסטנטית