קרואסון

קרואסון נאפה בעזרת בצק חמאתי ומתפצח וקרוי על שם צורת הסהר הייחודית שלו. האגדה מספרת כי אופה וינאי אמיץ עבד מאוחר לילה אחד, בתקופה בה העיר הייתה תחת מצור טורקי. האופה שמע קולות מוזרים והזעיק את מנהיגיה הצבאיים של העיר. הם גילו כי הטורקים מנסים לחדור לעיר על ידי חפירת מנהרה תחת חומותיה. המנהרה נהרסה והאופה הפך לגיבור. התגמול היחיד שביקש בתמורה לערנותו הייתה הזכות לאפות מאפה מיוחד להנצחת הקרב. מאפה זה נאפה בצורת חצי סהר, סמל הדגל העות'מאני, וכפי הנראה התכוון שהאוסטרים אכלו את הטורקים לארוחת בוקר... הייתה זו מארי אנטואנט מאוסטריה שהפכה את הקרואסון להצלחה כזו בצרפת, לאחר שהציגה אותה בשנת 1770. במאה ה- 20 הפך הקרואסון להיות מצרך ארוחת הבוקר מספר אחת.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור קרואסון

Sunset Glaze

SUNSET GLAZE הוא המענה המושלם לבעיות הנובעות משימוש בביצים. הוא מוכן לשימוש, מספק ברק וצבע נהדרים, והודות לטכנולוגיית UHT מסייע להפחית את הסיכונים הבריאותיים הנובעים מזיהומים מיקרוביולוגיים

Soft'r

המשפר הרב תכליתי הטוב ביותר בשוק המיועד למוצרי מאפה רכים בעלי טריות למספר ימים. מבטיח לך שקט נפשי לכל אורך תהליך האפייה לצד איכות גבוהה וקבועה

Cremyvit

סדרת קרמים נהדרים ומוכנים בדקות למילוי מאפים שונים בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב

Puraslim - F

תחליף שומן על בסיס סיבים תזונתיים ואנזימים השומר על רמת הטריות, המרקם והטעם של המאפה המקורי. Puraslim-F מיועד להחלפה של 100% מהשומן המוסף במוצרים בהם השימוש בשומן הוא עד 5% מהקמח

Cremyvit לבן

קרם פטיסייר לבן איכותי ומהיר הכנה, רק מוסיפים מים קרים, מקציפים והקרם מוכן וכל זה בלי להתפשר על טעם נפלא ומרקם יציב

Soft'r Melting

פתרון המאפשר לך ליצור טקסטורה נימוחה מושלמת ומעניק תוצאות מעולות באופן עקבי ובדוק.מיועד למוצרי מאפה מתוקים בגודל בינוני. מאריך את חיי המדף של המוצרים

Mimetic

מאפים צרפתיים הם עונג צרוף. הגוון הזהוב המגרה, שכבות העלים הנהדרות, צליל ההתפצחות, המרקם הנמס בפה, והטעם שאי אפשר לעמוד בפניו... בהשראת החוויה הזו יצרנו את מימטיק, שומן חדשני שפותח במיוחד למאפים מובחרים בסגנון צרפתי. הוא נוח לשימוש, בעל גמישות מעולה ומעניק למאפים טעמים עזים, איכות מעולה וטריות יוצאת דופן

Puraslim - E

תחליף שומן השומר על רמת הטריות, המרקם והטעם של המאפה המקורי. Puraslim-E מיועד להחלפת עד 60% מהשומן המוסף במוצרים בהם השימוש בשומן הוא עד 40% מהקמח