טורטייה

טורטייה היא סוג של לחם דק ושטוח שבמקור נאפה מתירס אבל קיים גם בגרסאות מקמח חיטה. טורטיה העשויה מתירס היא הפופולרית ביותר בתרבות הצפון והמרכז אמריקאית. בני המלוכה האצטקית היו נוהגים לאכול טורטייה מתירס בכל ארוחה שלהם. כיום, טורטיות המבוססות על תירס הן בסיסן של המטבח המקסיקני: משתמשים בהן כדי להכין מנות פופולריות כגון קאסדיות או אנצ'ילאדות. גרסת קמח החיטה משמשת להכנת טורטיות.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור טורטייה

O-tentic Durum

מיקס מוכן על בסיס מחמצת מקמח דורום שמקורה בדרום איטליה. O-tentic Durum מסייע לך לייצר לחמים בסגנון ים תיכוני המתאפיינים בארומה נהדרת, מרקם קטיפתי וטעם של פעם

S-500 Clean Lable

מבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות מוכחת ועקבית

Sapore טוסקנה

מחמצת טבעית בהשראת מחמצת איטלקית מסורתית מגרעיני חיטה, משפרת את רמת הרכות והלחות ומעניקה ללחם טעם עדין של חיטה קלויה

Sapore אלזס

מחמצת טבעית על בסיס המחמצת הצרפתית המסורתית העשויה מגרעיני שיפון בטעם שיפון עז

Sapore פלרמו

מחמצת טבעית מגרעיני חיטה המעניקה ללחם צבע, אלסטיות ונגיסות מעולים, ועוזרת לפתח טעם פירותי עשיר ומורכב

S-500 Wholemeal

מעניק לך בטחון ושקט, ואיכות מעולה ומוכחת פעם אחר פעם

O-tentic

רכיב אפייה פעיל המבוסס על קמח מסורתי. יוצר לחמים עם טעם ומרקם אותנטיים.

Intense Freshness

תוסף הטריות הטוב ביותר לשיפור טריות מוצרי מאפה על בסיס משפר ומתכון קיים, מאריך את הטריות לאורך זמן חיי המדף ומבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות עקבית