לחם שטוח

לחם שטוח מבוסס על מתכון של לחם רגיל: הוא נאפה על ידי ערבוב של קמח, מים ומלח. הייחודיות של הלחם השטוח הוא שהבצק משוטח טרם האפייה. קיימים סוגים רבים של לחמים שטוחים בתרבויות שונות, רובם לא מוחמצים כמו הלחם הלבנוני, טורטייה מקמח או הנאן ההודי, אך יש כמה יוצאי דופן כמו הפיתה היוונית.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור לחם שטוח

O-tentic Durum

מיקס מוכן על בסיס מחמצת מקמח דורום שמקורה בדרום איטליה. O-tentic Durum מסייע לך לייצר לחמים בסגנון ים תיכוני המתאפיינים בארומה נהדרת, מרקם קטיפתי וטעם של פעם

S-500 Clean Lable

מבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות מוכחת ועקבית

Soft'r

המשפר הרב תכליתי הטוב ביותר בשוק המיועד למוצרי מאפה רכים בעלי טריות למספר ימים. מבטיח לך שקט נפשי לכל אורך תהליך האפייה לצד איכות גבוהה וקבועה

Puraslim - F

תחליף שומן על בסיס סיבים תזונתיים ואנזימים השומר על רמת הטריות, המרקם והטעם של המאפה המקורי. Puraslim-F מיועד להחלפה של 100% מהשומן המוסף במוצרים בהם השימוש בשומן הוא עד 5% מהקמח

Sapore טוסקנה

מחמצת טבעית בהשראת מחמצת איטלקית מסורתית מגרעיני חיטה, משפרת את רמת הרכות והלחות ומעניקה ללחם טעם עדין של חיטה קלויה

Sapore אלזס

מחמצת טבעית על בסיס המחמצת הצרפתית המסורתית העשויה מגרעיני שיפון בטעם שיפון עז

Soft'r Melting

פתרון המאפשר לך ליצור טקסטורה נימוחה מושלמת ומעניק תוצאות מעולות באופן עקבי ובדוק.מיועד למוצרי מאפה מתוקים בגודל בינוני. מאריך את חיי המדף של המוצרים

Sapore פלרמו

מחמצת טבעית מגרעיני חיטה המעניקה ללחם צבע, אלסטיות ונגיסות מעולים, ועוזרת לפתח טעם פירותי עשיר ומורכב