הג'אבטה היא מומחיות איטלקית אשר מקורה במחוז הצפוני של לומברדיה שבצפון איטליה. לג'אבטה מבנה פירורי בהיר וקרום רך. היא נאפית עם שמן זית אשר מקנה לה טעם ים תיכוני ומרקם רך ועדין. בשנת 1982 קבוצה קטנה של מומחי קמח התכנסו יחד על מנת לדון בבצק. אחד מהמשתתפים, ארנולד קוואלארי, טוחן בשנות הארבעים המאוחרות שלו, התרגש במיוחד. במשך שנים רומא הסתכלה באימה על היבוא בקנה מידה אסטרונומי של באגט צרפתי, שאיים בהשתלטות על על תעשיית הכריכים האיטלקית הרווחית. הגיע הזמן להכות בחזרה עם מוצר שווה מבחינה מסחרית באותה מידה. וכך קידם קוואלארי את הג'אבטה פולסנו שלאחר מכן הוא כונה כלחם שהציל את איטליה, ומאז טלטל את עולם הכריכים.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור ג'אבטה

O-tentic Durum

מיקס מוכן על בסיס מחמצת מקמח דורום שמקורה בדרום איטליה. O-tentic Durum מסייע לך לייצר לחמים בסגנון ים תיכוני המתאפיינים בארומה נהדרת, מרקם קטיפתי וטעם של פעם

S-500 Clean Lable

מבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות מוכחת ועקבית

S-500 באגט

בעל יעילות מוכחת ועקבית המאפשרת לך לייצר באגטים מעולים בעלי פריכות מושלמת

Sapore טוסקנה

מחמצת טבעית בהשראת מחמצת איטלקית מסורתית מגרעיני חיטה, משפרת את רמת הרכות והלחות ומעניקה ללחם טעם עדין של חיטה קלויה

Sapore אלזס

מחמצת טבעית על בסיס המחמצת הצרפתית המסורתית העשויה מגרעיני שיפון בטעם שיפון עז

Sapore פלרמו

מחמצת טבעית מגרעיני חיטה המעניקה ללחם צבע, אלסטיות ונגיסות מעולים, ועוזרת לפתח טעם פירותי עשיר ומורכב

S-500 Wholemeal

מעניק לך בטחון ושקט, ואיכות מעולה ומוכחת פעם אחר פעם

O-tentic

רכיב אפייה פעיל המבוסס על קמח מסורתי. יוצר לחמים עם טעם ומרקם אותנטיים.