בייגל הוא לחם בצורת טבעת שאפוי מבצק חיטה ושמרים. הבייגל הומצא בקראקוב פולין בסביבות שנת 1610 והפך במהרה למאכל שסימל את הקהילה היהודית. מאוחר יותר בייגלים יובאו לארצות הברית על ידי מהגרים יהודים שהחלו מפתחים את עסקי הבייגל במדינה. כיום, בייגלים מאוד פופולריים בצפון אמריקה ומחולקים לשני סוגים עיקריים: ניו-יורק בייגל סטייל שנאפה עם לתת ומלח ומבושל במים ואז נאפה בתנור, ואילו הסוג השני הקרוי בייגל מונטיריאול, בייגל יותר מתוק ופריך. זה מכיל סוכר ומבושל במים ודבש לפני שנאפה בתנור אבן. ישנם מתכונים רבים ומגוונים להכנת בייגל: ניתן להכין מקמח לבן או קמח מחיטה מלאה ואפילו לצפות בגרעיני שומשום או פרג.

רכיבי שרון-פוראטוס כדי ליצור בייגל

S-500 Clean Lable

מבטיח לך שקט נפשי מלא לצד איכות מוכחת ועקבית

דגנים, גרעינים וקמחים מיוחדים

תוספת של דגנים וגרעינים טבעיים משדרגת לחמים ומאפים ומעניקה להם טעם עשיר ובריאות. התערובת המוכנה האיכותית שלנו מכילה שיבולת שועל, גרעיני חמניות ופישתן ומתאימה לשימוש בתוך הבצק או לציפוי חיצוני. כמו כן ניתן להזמין תערובות מהדגנים והגרעינים באחוזים משתנים, לפי דרישה, או כל אחד מהרכיבים בנפרד

S-500 באגט

בעל יעילות מוכחת ועקבית המאפשרת לך לייצר באגטים מעולים בעלי פריכות מושלמת

Soft'r

המשפר הרב תכליתי הטוב ביותר בשוק המיועד למוצרי מאפה רכים בעלי טריות למספר ימים. מבטיח לך שקט נפשי לכל אורך תהליך האפייה לצד איכות גבוהה וקבועה

Sapore טוסקנה

מחמצת טבעית בהשראת מחמצת איטלקית מסורתית מגרעיני חיטה, משפרת את רמת הרכות והלחות ומעניקה ללחם טעם עדין של חיטה קלויה

Sapore אלזס

מחמצת טבעית על בסיס המחמצת הצרפתית המסורתית העשויה מגרעיני שיפון בטעם שיפון עז

Soft'r Melting

פתרון המאפשר לך ליצור טקסטורה נימוחה מושלמת ומעניק תוצאות מעולות באופן עקבי ובדוק.מיועד למוצרי מאפה מתוקים בגודל בינוני. מאריך את חיי המדף של המוצרים

Sapore פלרמו

מחמצת טבעית מגרעיני חיטה המעניקה ללחם צבע, אלסטיות ונגיסות מעולים, ועוזרת לפתח טעם פירותי עשיר ומורכב